Знос і стійкість примусово обертаються чашкових різців при обробці валкових калібрів - Мелконов, Леонид Дмитриевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджен|розглядав| процес зносу чашкового інструменту залежно від зміни режимів різання, кута|кутка| схрещування осей заготівки|заготівлі| і інструменту, а також від діаметру інструменту. Дані рекомендації по вживанню|застосуванню| оптимальних значень режимів різання, кута|кутка| схрещування діаметру інструменту