Аналіз впливу конструктивно-технологічних факторів на кінетику формування зварного мікроз’єднання - Невлюдов, Игорь Шакирович; Хатнюк, Игорь Станиславович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У даній роботі розглядається процес формування надійних мікроз’єднань методом зварювання ультразвуком при виготовленні гнучких друкованих плат, проаналізовано вплив технологічних чинників і конструктивних параметрів на механізм утворення зварного з’єднання