Оцінка якості середовища функціонування проектного офісу в умовах високої невизначеності інформації - Нефедов, Леонид Иванович; Кононенко, Александр Сергеевич; Петренко, Юрий Антонович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянута оцінка якості середовища функціонування проектного офісув умовах високої невизначеності інформації за рахунок розробки моделейекспертної оцінки вагових коефіцієнтів для різнорідних екологічних чинників і функціональних зон