Визначення областей стійкості аналогового електропневматичного перетворювача в просторі його конструктивних параметрів - Крутиков, Г. А.; Стрижак, М. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті описаний метод виділення областей стійкості електропневматичного редукційного клапана з пропорційним електрокеруванням в просторі його конструктивних параметрів, наведений алгоритм реалізації метода на ЕОМ і отримані графіки