Використання методу планування експериментів при оптимізації процесу мікромонтажа багатошарових конструкцій гнучких комутаційних структур - Невлюдов, Игорь Шакирович; Проценко, Максим Анатольевич; Хатнюк, Игорь Станиславович; Федосеев, Любомир Сергеевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У роботі розглядається процес оптимізації технологічної операції УЗ-мікрозварювання з використанням методів математичного планування експерименту, аналізується вплив технологічних чинників на міцність зварних мікроз’єднань