Аналіз алгоритмів автоматичного анотування тексту на підставі семантичного представлення - Гридина, Екатерина Александровна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Дана загальна характеристика методів і алгоритмів автоматичного анотування тексту, таких як базовий алгоритм на основі розбору HTML та алгоритм SRL. Описані основні кроки використання алгоритмів для досягнення оптимального результату в складанні анотації