Дослідження фізико-хімічних методів очищення миючих розчинів після миття автомобілів - Букатенко, Наталья Алексеевна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У даній статті розглянуті фізичні методи очищення миючих розчинів після миття автомобілі – відстоювання і фільтрування, а також фізико-хімічні методи – пінна флотація і електрокоагуляція