Теоретичні принципи отримання щільноспеченої кераміки за умов енергоощадної термообробки - Федоренко, Олена Юріївна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Oбгрунтовано спосіб проектування оксидних композицій для отримання щільноспеченої кераміки різного функціонального призначення за умов енергозаощадних режимів термообробки