Дослідження впливу концентраціїї початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоваріння - Тонюк, М. Л.; Варанкіна, О. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Визначено переваги використання сусла високої густини на стадії бродіння. Визначено залежності вмісту побічних продуктів бродіння в пиві від масової частки сухих речовин в початковому суслі