Вплив температурних параметрів діода на енергетичні характеристики імпульсного діодного генератора - Козак, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведена оцінка допустимих значень імпульсної потужності генераторів від зміни температури активної області напівпровідникових діодів протягом тривалості імпульсу