Вплив пасивного управління обтіканням у дворядних компресорних решітках на основні показники їх роботи - Терещенко, Юрій Матвійович; Ластівка, Іван Олексійович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження течії в дворядних компресорних решітках та зроблено аналіз впливу пасивного управління обтіканням на основні показники їх роботи