Оцінка еколого-економічного збитку, що заподіюється промисловими газоподібними викидами формальдегіду - Юрченко, В. А.; Бахарева, А. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Оцінка еколого-економічного збитку, що заподіюється промисловими газоподібними викидами формальдегіду