Про формування регіональних пріоритетів у вирішенні проблем поводження з твердими побутовими відходами - Коваленко, Олексій Михайлович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В теоретико-методологічному і прикладному аспекті розглядаються питання створення на рівні регіону ефективної методології вирішення проблем поводження з твердими побутовими відходами