Підвищення ефективності очищення рідин в гідродинамічному очиснику з плоским каналом - Чебан, Виктор Григорьевич; Бревнов, Александр Аркадиевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Підвищення ефективності очищення рідин в гідродинамічному очиснику з плоским каналом