Засоби діагностування в транспортній діагностиці - Горяинов, А. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто питання використання засобів діагностування. Запропоновано види засобів діагностування в межах транспортної діагностики