Побудова функціональної моделі розрахунку навантаження професорсько-викладацького складу кафедри - Ляшенко, Оксана Анатоліївна; Кузьменко, Ірина Володимирівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Виконано проектування програмного забезпечення розрахунку навантаження професорсько-викладацького складу кафедри у вигляді функціональної моделі із застосуванням засобів структурного аналізу