Оцінка властивостей побутового холодильного приладу, як об’єкта управління - Онищенко, О. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Показані особливості процесів стабілізації температур в камерах побутового холодиль