Політика попередження загроз інформаційній безпеці в практичній діяльності Одеської філії ВАТ «УКРТЕЛЕКОМ» - Скопа, Александр Александрович; Казакова, Надежда Феликсовна; Сорока, Сергей Трофимович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Викладаються основні відомості про політику попередження загроз інформаційній безпеці (інциденти) в практичній діяльності Одеської філії ВАТ «Укртелеком»