Дослідження впливу активного управління обтіканням на характеристики дифузорних компресорних решіток - Терещенко, Юрій Матвійович; Ластівка, Іван Олексійович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження ефективності впливу активного управління обтіканням дифузорних компресорних решіток на кут відставання потоку та рівень втрат повного тиску