Зменшення впливу методичних похибок при автоматичному визначенні техніко - економічних показників (ТЕП) енергообладнання ТЕС - Приходько, Александр Васильевич (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуті методичні похибки, які виникають при автоматичному визначенні ТЕП в АСУ ТП енергоблоків ТЕС, а також засоби зменшення їх впливу на точність розрахунку ТЕП