Склад конденсатів, що утворюються при охолодженні газів дистиляціі у виробництві соди - Шмельков, В. В.; Цейтлин, М. А.; Райко, В. Ф. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто утворення конденсатів в процесах охолоджування газів у виробництві кальцинованої соди. Результати обстеження промислових апаратів покладено в основу одержання формул для розрахунку хімічного складу конденсатів і їх температури залежно від параметрів технологічного режиму