Модифікація поліізопренового покриття диметакрилаттриетиленгліколем - Фабуляк, Федір Григорович; Масленнікова, Людмила Дмитрівна; Колоніарі, Надія Вікторівна; Пижова, Катерина Дмитрівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Викладено результати досліджень впливу диметакрилаттриетиленгліколя на властивості натурального латексу. Установлено, що вміст модифікатора впливає на молекулярну та міжмолекулярну рухливість. Перенасичення модифікатором призводить до формування двостепенних взаємодій між компонентами лакової суміші