Технологічні особливості реалізації газодинамічного впливу на метал, що твердіє в ливарній формі - Селиверстов, Вадим Юрьевич; Доценко, Юрий Валериевич; Думенко, Константин Александрович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлений опис і проведений аналіз технологічних особливостей застосування спеціалізованих пристроїв для здійснення газодинамічного впливу на метал, що твердіє в ливарній формі