Вплив матеріалу деталей нерухомих з’єднань, зібраних тепловим методом з покриттями - Святуха, Анатолий Акимович; Плахотникова, Инна Борисовна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У роботі розглянуті питання забезпечення міцності з’єднань з натягом, деталі яких мають різні матеріали та зібрані тепловим способом із застосуванням покриттів охоплюваної деталі у вигляді різних композитних сумішів