Динамічний аналіз гідроприводу навісного обладнання трактора Т-150 - Салыга, Т. С.; Красильник, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглянуті питання моделювання перехідних процесів в пропорційному розподільнику зі зворотним зв’язком по тиску навантаження з електро пропорційним управлінням для гідроприводу навісного устаткування трактора Т-150.. Складена математична модель, що описує роботу пропорційного розподільника, знайдені його динамічні характеристики та показники якості регулювання. Дана оцінка динамічним властивостям, швидкості регулювання та якості перехідних процесів