Про залежність часу реакції водія від зміни його функціонального стану - Гюлев, Низами Уруджевич; Доля, Виктор Константинович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлена ​​математична модель зміни часу реакції водія в залежності від зміни його функціонального стану після перебування в транспортному заторі