Аналіз характеристик відкритого резонатора для вимірювання діелектричної проникності рідких біологічних речовин - Кунденко, Николай Петрович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено перевірку достовірності теоретичних підходів і параметрів відкритого півсферичного резонатора