Фаза ініціалізації в бездротових сенсорних мережах - Зеленин, Анатолий Николаевич; Власова, Виктория Александровна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті розглянуто алгоритм ініціалізації в бездротових сенсорних мережах, який визначає продуктивність роботи мережі на етапі експлуатації. Проаналізовано алгоритм побудови маршруту з урахуванням аспектів ефективного позиціювання об’єктів мережі