Розробка Web-орієнтованого додатка управління проектами компанії «PEOPLESOFT» - Криворотенко, Иван Алексеевич; Павленко, Евгений Петрович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянута проблема обліку розробки програмного забезпечення компанії «PeopleSoft». Досліджені основні тенденції розробки Web-додатку з використанням мови високого рівню Java, також проведено порівняння фреймворку Spring та технології Enterprise Java Beans