Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки - Маркіна, Людмила Миколаївна; Смолянкін, О. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено огляд та моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки