Моделювання течії в елементах статора ГТД із газодинамічним впливом на аеродинамічні сліди - Терещенко, Юрій Матвійович; Ластівка, Іван Олексійович; Дорошенко, Катерина Вікторівна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У роботі представлені результати чисельного моделювання дозвукової течії в ГТД з газодинамічним впливом на аеродинамічні сліди