Підвищення ефективності контрейлерних перевезень вантажів - Котенко, А. М.; Шилаєв, П. С.; Світлична, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті проведено аналіз існуючих технологій, зроблені висновки, та запропоновані заходи щодо організації регулярного міжнародного сполучення на основі контрейлерних технологій