Комп’ютерна система класифікації деталей - Борковская, Любовь Алексеевна; Борковский, Алексей Васильевич; Бондарь, О. Ю.; Кобылецкий, ю. Т. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті розглядаються питання розробки структурної та принципової схеми комп’ютерної системи класифікації деталей. Розглядаються питання поліпшення якості досліджуваних зображень за допомогою медіанної фільтрації і застосуванням лінійного контрастування