Методологія вивчення показників якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами - Кондратюк, Н. .В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Проведено дослідження показників якості солодких страв з капсульованими мікроорганізмами (Bifidobacterium lactis BB 12). Вивчено вплив капсульованих об’єктів на основні властивості кінцевих продуктів (солодких страв із пінною структурою). Встановлено закономірності керування процесами формування показників якості нових видів кулінарної продукції.