Ідентифікація стохастичної складової тремографічного сигналу - Савицкий, А. И.; Линник, Е. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто питання підвищення інформативності тремографічних даних шляхом їх фільтрації з використанням вейвлет-технологій. Розроблений та описаний у статті метод дозволяє зберегти інформативні стохастичні складові тремограмми і може бути використаний в сучасних автоматизованих системах нейропсиходіагностики