Дослідження впливу факторів транспортного затору на стан водіїв - Гюлев, Н. У.; Доля, В. К. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлено результати досліджень факторів, що впливають на функціональний стан водія-сангвінніка і водія-меланхоліка в транспортному заторі