Дослідження процесу іммобілізації амілолітичних ферментів на магнітних частках Fе3O4 - Омельченко, В. С.; Кричковська, Л. В.; Жирнова, С. В.; Зінченко, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Розглянуто ряд недоліків методів іммобілізації ферментів для харчової промисловості. Досліджено процес іммобілізації амілолітичних ферментів адсорбційним способом на магнітні частки без застосування додаткової функціональної оболонки