Вплив тиристорних випрямлячів електродвіжітельного комплексу судна на суднову електроенергетичну систему - Жиленков, А. А.; Седаков, И. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлені експериментальних досліджень впливу потужних тиристорних випрямлячів на автономну електростанцію, що їх живить