Дослідження нерівномірності потоку за решітками аеродинамічних профілів з газодинамічним управлінням обтіканням - Терещенко, Ю. М.; Ластівка, І. О.; Дорошенко, К. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Представлено результати чисельного моделювання течії в решітках аеродинамічних профілів з газодинамічним управлінням обтіканням при різній густоті решіток. На основі отриманих результатів проведено оцінку залежності нерівномірності потоку від інтенсивності газодинамічної дії на структуру потоку за профілями вхідного направляючого апарату осьового компресора