Підтримка електроакумулювання на рівні прийняття рішень - Чайковська, Є. Є. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Запропоновано підтримувати електроакумулювання на основі оцінки зміни теплової акумулюючої ємності