Дослідження продуктивності потокової передачі даних за допомогою протоколу ТСР - Еременко, А. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
В статті аналізується функціонування протоколу ТСР при потоковій передачі даних. Проведено порівняльний аналіз протоколів ТСР та UDP при передачі відео та експериментальні дослідження продуктивності ТСР при прямій потоковій передачі