Введення в еволюційне управління проектами - Тесленко, П. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проект представлений в термінах еволюційного управління. Показано застосування методів еволюційного розвитку складних систем в предметної області управління проектами