Особливості функціонування автотракторної техніки: екологічні проблеми та шляхи їх подолання - Кривоконь, О. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дана стаття показує негативний вплив на навколишнє середовище, пов’язаний з розвитком автортракторної техніки, розглядає шляхи зменшення відходів при переробці зношенних шин та містить пропозиції щодо корисного використання всіх продуктів переробки