Дослідження реальної пропускної здатності в бездротових мережах стандарту IEEE 802.11n - Маркин, Н. А.; Волошенко, А. Н.; Овчинников, А. Л. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Дана загальна характеристика бездротових мереж стандарту WiFi 802.11n, дослiджена iх дiйсна пропускна здатнiсть, дослiджена можливoсть застосування таких мереж при передачi файлiв великого розмiру, а також можливiсть використання мультимедiйних сервiсiв