Екосистеми програмного забезпечення - Хоменко, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуто використання концепцій екосистем виробниками та дослідниками програмного забезпечення та запропоновані моделі екосистем