Аналіз естетичних властивостей текстильних матеріалів в інформаційному просторі - Залкінд, В. В.; Косенко, О. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проаналізований сучасний ринок інтернет – торгівлі тканинами . Запропонований спосіб аналізу естетичних властивостей текстильних матеріалів в інформаційному просторі