Визначення кінетичних параметрів процесу термохімічного відновлення сполук ніколу (ІІ) - Лобойко, В. О.; Бутенко, А. М.; Юрченко, Г. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Проведено дослідження кінетики процесу термохімічного відновлення нікол (II) гідроксиду твердим комплексним відновлювачем