Научные достижения кафедры промышленной и биомедицинской электроники национального технического университета «ХПИ» (к 50-летию со дня основания) - Сокол, Е. И.; Кипенский, И. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті наведено результати ретроспективного аналізу наукових розробок і досягнень кафедри промислової та біомедичної електроніки НТУ «ХПІ» за 50 років існування. Вказані основні напрямки робіт, їх керівники та виконавці. Показано, що всі розробки були впроваджені в промислову експлуатацію, серійне виробництво або в навчальний процес