Класификація ізольованих DC / DC квазіімпедансних перетворювачів - Чуб, А. И.; Гусев, А. А.; Винников, Д. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Представлені існуючі схеми підвищуючих DC/DC квазі-імпедансних перетворювачів. Виконана класифікація перетворювачів за передавальною характеристикою у статичному режимі та типу схеми квазі-імпедансної ланки