Роздільно-суміщений ЕМА перетворювач для ультразвукового контролю залізничних осей - Сучков, Г. М.; Познякова, М. Е. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті представлена розробка роздільно-суміщеного ЕМА перетворювача, наведена його електрична схема, принцип роботи, а також результати експериментального дослідження перетворювача